Servei tècnic i manteniment d’empreses

 

Servei i manteniment

Per què escollir INFORMÀTICA ACTIVA S.L.?

A INFORMÀTICA ACTIVA S.L. som especialistes en servei tècnic informàtic orientat a empreses. Coneixem molt bé les característiques d'un client empresarial, l'entorn que l'envolta i les problemàtiques del seu dia a dia.

Perquè nosaltres també som una empresa, una empresa amb més de disset anys al servei d'altres empreses que ofereix solucions globals tecnològiques i informàtiques de primer nivell a tota la província de Barcelona.

Per què som una empresa Informàtica amb garantia?
Perquè portem des de l'any 2003 atenent als nostres clients i formant-nos constantment per poder oferir les millors solucions. Perquè seguim creixent dia a dia i actualment donem suport informàtic a moltes empreses i organismes oficials que avalen la nostra feina. Perquè tenim un volum de negoci important que ens garanteix força amb els proveïdors nacionals de maquinari, programari i proveïdors de tecnologia en general.

Al llarg d'aquests anys, hem après alguna cosa molt important, la tecnologia i la informàtica que es fa servir en una empresa és tan diversa que es necessiten moltes persones per dominar-la, entendre-la i controlar-la.

És evident que els nostres tècnics no poden dominar tota aquesta tecnologia, per molts que siguem, però fa molts anys que seguim especialitzant-nos i formant-nos en diferents àrees tecnològiques per donar solucions amb més facilitat i amb més garanties enfront de la nostra competència. I el més important, no deixem d'informar-nos en solucions tecnològiques i d'informàtica.

Quin temps de resposta tenim per donar solucions a la teva empresa?
Podem atendre't de manera urgent si la incidència és crítica per a la teva empresa o negoci o obrir una part d'incidència tècnica normal i atendre't en horaris comercials habituals.

Si fos necessari podem actuar de forma gairebé immediata a través dels nostres serveis de control remot o connexió remota. Què necessites?

Entenem que cada client és diferent, la seva situació és diferent, el seu problema és únic, i afecta directament el rendiment de la seva empresa o negoci. Cada client és diferent i requereix solucions a mesura que optimitzin les seves inversions en tecnologia i informàtica.

Som una opció molt important a tenir en compte per a les teves solucions tecnològiques i d'informàtica, truca'ns i consulta les nostres condicions.