Equips a mida

 

Muntatge d'equips a mida

Quan parlem d'ordinadors a mida, ens referim a ordinadors dissenyats i adaptats per cobrir les necessitats d'una persona o persones en el treball o en el seu ús particular. Cada ordinador requereix unes característiques determinades segons l'activitat que tinguem de realitzar.

Tenir un ordinador a mida és justament això, disposar d'un equip informàtic amb ni més ni menys que el que necessitarem, com un vestit o un vestit confeccionat amb les exactes mesures del nostre cos. L'avantatge de tenir un ordinador a mida és que no farem curt en recursos per a l'activitat que realitzem ni toqui pagar més per un equip amb unes característiques i recursos que ens sobren. Perquè ens entenguem, les prestacions requerides per a un equip d'oficina per a gestions administratives no seran les mateixes que per a un equip d'un dissenyador gràfic o un jugador de videojocs.

Un equip a mida sempre serà la millor opció perquè estableix l'equilibri entre els recursos informàtics necessaris i el seu preu. Paguem justament per les característiques que necessitem, tenint la seguretat que optimitzarem fins a l'últim euro invertit.

És important saber escollir adequadament la quantitat i tipus de RAM o disc dur, font d'alimentació, placa base, etc. A INFORMÀTICA ACTIVA S.L. et fem l'ordinador a mida adaptat a les teves necessitats i pressupost. T'escoltem, assessorem i confeccionem el teu ordinador a mida. Dissenyem des dels ordinadors més bàsics i barats per treballar amb el correu electrònic i les xarxes socials a casa fins a equips de sobretaula per a oficines, centres educatius, community managers, dissenyadors multimèdia, jugadors de videojocs principiants o ordinadors a mida extrems d'alt rendiment per gamers professionals.

Dissenyem i muntem equips informàtics a mida per acostar la tecnologia a les persones de forma còmoda, eficaç i eficient. Estudiem necessitats, característiques i preus i elaborem les millors opcions. Des de 2003 a disposició de la nostra clientela.