Recuperació de dades i còpies de seguretat

 

Recuperació i còpies de seguretat

Les dades són l'ànima de qualsevol organització: gran o petita. És per aquesta raó particular que l'administració de totes les petites, mitjanes o grans empreses fan un esforç addicional per garantir que les seves dades siguin segures. Avui en dia, és evident que les empreses estan més que disposades a dedicar esforços i recursos per invertir en solucions de gestió de dades.

Les dades són en tot moment vulnerables a la pèrdua i el robatori. El que això significa és que el seu negoci també pot estar en major risc de fer fallida si això passa. Els hackejos, el mal funcionament de maquinari, els virus i els desastres naturals com tempestes, incendis i inundacions són una amenaça per les seves dades. Per això cal que presenti mesures d'administració que protegeixin a la seva organització de l'impacte de la pèrdua de dades.

La còpia de seguretat de dades li brinda la seguretat que necessita quan té aquests temors. Les còpies de seguretat l'ajudaran a estalviar diners que d'altra manera hauria estat utilitzat per recuperar-se d'una crisi de pèrdua. A més, et fa fiable als ulls dels teus clients, i t'ofereix l'opció de recuperar els teus arxius si ocorre una crisi sobre la qual no tens control.

No obstant això, tingui en compte que ha d'emprar les millors pràctiques per a còpies de seguretat de dades independentment de com de actiu sigui el tipus de còpia que s'hagi aplicat. Sempre hi ha marge de millora, i ha d'aprofitar això per assegurar-se que la seva còpia de seguretat sigui tan eficient com podria ser.

Què oferim?

  • Recuperació de Qualsevol arxiu digital
  • Recuperació de discs danyats físicament
  • Còpies de SEGURETAT incrementals y diferencials
  • Còpies de SEGURETAT AL NÚVOL
  • Còpies de SEGURETAT de servidors